Wie zijn wij?

De Diestse Concertband Ons Vermaak is opgericht in 2003 en is ontstaan uit de samenstelling van twee ouderen muziekgezelschappen, namelijk de harmonie Vermaak na Arbeid en de Hagelandse Jeugd- en Concertband. Momenteel telt ons ensemble ongeveer 35 muzikanten van heel diverse pluimage. het merendeel bestaat natuurlijk uit gemotiveerde amateurmusici van jong tot oud, maar ook verschillende beroepsmusici spelen met ons mee.

Onze missie bestaat erin een vaste muzikale waarde in onze stad te zijn, zowel voor musici als voor het publiek. Dit trachten we te bereiken door een breed repertoire te brengen op toegankelijke concerten in den Amer als op diverse activiteiten elders.

Woord van het bestuur

Hallo beste muziekliefhebbers,

we zijn vollop bezig met terug concerten voor te bereiden.

Ons volgende concert zal terug plaatsvinden in den Amer op vrijdag 31 maart 2023.

Ook spelen we dit jaar terug op 'de nacht van het museum' op 18 mei 2023 in de Begijnhofkerk van Diest.

Noteer het alvast in jullie agenda!

We houden jullie zeker op de hoogte van andere evenementen.

Met muzikale groeten,

het bestuur

Het is feest!

Het is Feest! De Diestse concertband 'Ons Vermaak' bestaat dit jaar exact 20 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Daarom hebben we speciaal voor jullie muziek gekozen waar je alleen maar vrolijk van wordt, met ook een aantal muzikale verrassingen waar jullie zeker van zullen smullen. We nodigen jullie dan ook allemaal uit voor dit unieke feestgebeuren. Kaarten zoals gewoonlijk weer verkrijgbaar via de muzikanten, via Dirk Havermans (:0483/11 94 43) of via dc.ons.vermaak@gmail.com)

VVK: 8 euro
Kassa:10 euro
(kinderen onder de 12jaar gratis)

Deuren open van 19.15
Start: 20.00